Ervaringen Bach RESCUE®

Heeft u al de nodige informatie over onze RESCUE® producten gelezen, maar u twijfelt nog over de aanschaf van een van deze producten? Lees hieronder dan de ervaringen van onze trouwe gebruikers en wie weet bent u net zo overtuigd als zij zijn!

Renate (39 jaar)


Het halen van mijn autorijbewijs was een fluitje van een cent. Jammer genoeg ging het niet zo gemakkelijk bij mijn motorrijbewijs. Ondanks dat ik het ontzettend cool vond en vind om op de motor te zitten. Was het halen van dat roze papiertje, tegenwoordig gewoon een roze kaart, niet eenvoudig. Het rijden op de weg ging prima, maar die bijzondere oefeningen vond ik een uitdaging. Uiteindelijk tipte mijn collega me over Bach RESCUE®. Vlak voor de lessen met die specifieke oefeningen en uiteraard voor het examen heb ik de Bach RESCUE® Druppels versie gebruikt. De wervelstorm in mijn hoofd was nog steeds gaande, maar ik behield het overzicht!

Nicole (33 jaar)


Op de basisschool in het eerste en tweede leerjaar vond onze zoon het helemaal geweldig. En net voor de zomervakantie had hij het er steeds over dat hij niet kon wachten om naar het derde leerjaar te gaan. Na de zomervakantie was het dan zo ver. We brachten hem naar school, naar zijn nieuwe klas. Nieuwe indrukken, andere kindjes en een andere juf. Maar na die eerste dag gaf hij al aan dat hij het niets vond. Hij moest veel te veel opletten terwijl hij wilde spelen. Na een aantal weken werden bij de juf geroepen. Onze zoon leek de aanpassing nog niet verwerkt te hebben. Zij adviseerde ons Bach RESCUE® Kids.

Chantal (21 jaar)


Pas als je je rijbewijs hebt, leer je echt rijden. Dat is wat ze zeggen toch? Na het behalen van mijn rijbewijs vond ik het eigenlijk best gek om alleen in de auto te zitten. Geen instructeur meer die nog even met je meekijkt in de spiegel, die een extra rempedaal bezit en je kan kalmeren als je zelf even het overzicht kwijt bent. Ik merkte dat ik het rijden uit de weg ging, omdat ik het confronterend vond om helemaal alleen te rijden. Ik kreeg de tip van een vriend om Bach RESCUE® te gebruiken voor die momenten alleen in de auto. Dat wilde ik wel proberen. En hoewel het nog steeds wennen was, vertrouwde ik op de druppels van Bach. Nu ben ik een paar maanden verder en al helemaal gewend aan het rijden en ligt de Bach RESCUE® in mijn handschoenvakje, zonder dat ik hem nodig heb!

Saskia (31 jaar)


Trouwen met mijn grote liefde, dat was een geweldige dag. Alhoewel het daar in eerste instantie niet naar uitzag. Geregeld liep ik, in de aanloop naar onze trouw, als kip zonder kop rond en moest mijn vriend mij er op wijzen dat trouwen juist de mooiste dag van mijn leven zou moeten zijn. Dat klonk geweldig, maar de controlefreak in mij wist het nog niet zeker. Af en toe voelde ik me echt een bridezilla. Ik geloof best dat ik niet altijd even aardig of lief was tegen iedereen. Om er toch voor te zorgen ik de dag van mijn leven rustig kon starten ben ik vlak voor de bruiloft Bach RESCUE® Spray gaan gebruiken. Zelfs de ochtend van de grote dag liep ik met een flesje Bach rond. Uiteindelijk was het echt de mooiste dag ooit, mede dankzij mijn RESCUE® Spray!

Ilona


De eerste werkdag bij nieuwe werkgever, dat was voor mij echt een moment dat ik veel aan RESCUE® heb gehad. Ik kreeg zoveel informatie dat het niet meer in mijn hoofd paste, HELP!! Gelukkig was ik goed voorbereid en had ik RESCUE® Spray in mijn tas. De Spray heb ik meerdere keren die dag even op mijn tong gedaan. Ook de dagen erna nog. En nu heb ik niet meer nodig voor op mijn werk. Wel heb ik het nog steeds standaard in mijn handtas zitten. Je weet maar nooit!

Jolanda (36 jaar)


Onze dochter wilde graag op zwemles, totdat ze door had dat je daar ook naar toe ging om iets bij te leren. Dat vond ze minder leuk. Na een aantal maanden merkten we geen vooruitgang meer. De zwemleraar sprak ons daar op aan. Ze leek de theorie wel te snappen, maar in de uitvoering kwam dat niet naar voren. Net of haar iets tegenhield. Ze zei ook continu dat ze de oefeningen niet kon, terwijl de zwemleraar zeker wist dat ze die wel kon. Toen de dag aanbrak dat ze haar zwemdiploma kon behalen, hebben we haar Bach RESCUE® Kids gegeven. Dat bleek een schot in de roos!

Monique (18 jaar)


Examens? Ik herinner het me nog als de dag van gisteren, ondanks dat we al een jaar verder zijn. Ik was net zoals de meeste van mijn klasgenoten, pas 17 jaar en de examenperiode stond voor de deur. We hadden al verschillende toetsen achter de rug. En die waren redelijk goed gegaan. In die periode kon dat nog. Dus niks aan de hand. Maar met de examens voor de deur begon het echte werk. Sommige van mijn klasgenoten leken niet eens met de examenperiode bezig te zijn. Zij hadden alles onder controle. En ik? Ik snapte dat niet. Mijn lerares had er meer vertrouwen in dan ik. Zij raadde mij Bach RESCUE® Druppels aan. Ik kreeg het voor elkaar om orde te scheppen in mijn hoofd en wist ik dat ik de examens aankon. Natuurlijk ben ik alsnog geslaagd!

Esther (35 jaar)


Maandenlang heeft mijn oudste dochter aan mij gevraagd, nee gesmeekt of ze al naar de basisschool mocht. Ze was nog maar drie jaar oud en moest nog even wachten tot ze vier jaar werd. Haar vriendinnetje die een paar maanden ouder is, zat al op dezelfde school als waar zij ook naar toe wilde gaan. Hoe dichterbij die ene dag kwam, hoe meer ik merkte dat mijn dochter niet zichzelf was. Het deed haar kennelijk toch veel meer dan wij dachten. Ik vertelde dit aan de moeder van haar beste vriendinnetje. Haar dochter ging immers al naar school en had misschien hetzelfde meegemaakt. Zij herkende het gedrag van mijn dochter meteen en adviseerde mij de druppels van Bach RESCUE® voor kids. Die had zij ook voor haar dochter gebruikt. Naar school gaan zorgde nog steeds voor heel veel prikkels, maar haar dochter kon daar wel veel beter mee omgaan.

Brechtje (25 jaar)


Ik vind het heerlijk om te zingen, het liefst de hele dag. Stiekem zou ik daar wel meer mee willen doen. Maar bij zingen hoort ook optreden en bij optreden horen mensen, veel mensen! Dat is toch heel andere koek en iets wat me tot nu toe altijd heeft tegengehouden. Echt heel jammer vond ik dat, juist omdat ik met zingen mijn gevoelens wist te vertellen. Mijn zanglerares wees mij op Bach RESCUE® Spray. Eenvoudig in te nemen. Ik heb nu altijd een flesje RESCUE® in mijn zak als ik een optreden heb! En wie weet zie je me binnenkort wel een keer bij The Voice van Vlaanderen optreden 🙂