RESCUE Night®

Verkrijgbaar in druppels en spray

Een normaal slaapritme

Kijk je veel op beeldschermen voordat je slapen gaat? Hectische, lange dag achter de rug? Veeleisende job? Wisselende shiften? Allemaal factoren en momenten die van invloed kunnen zijn op je normale slaapritme. 

Tijdens die momenten vragen je emoties aandacht. Emoties en gedachten zijn een wezenlijk onderdeel van jou als persoon. Factoren van buitenaf kunnen echter invloed hebben op deze emoties. Neem dan voor het slapengaan Bach RESCUE® Night Spray.

Wat is Bach RESCUE®

Bach RESCUE® is een mengeling van vijf Originele Bach bloesems: Cherry Plum (kersenpruim – voor zelfcontrole), Clematis (bosrank – leef bij de dag), Impatiens (reuzenbalsemien – onthaasten), Rock Rose (zonneroosje – voor moed) en Star of Bethlehem (vogelmelk – bij troost). Deze remedie is het werk van Dr. Edward Bach. Hij was een gerenommeerde Engelse homeopaat en bacterioloog die ervan overtuigd was dat de geestelijke toestand een belangrijke rol speelt in het welzijn van zowel mens als dier.

RESCUE® momentjes van anderen

Ik heb een verantwoordelijke en veeleisende baan in de zorg, op de psychiatrieafdeling. En daar maak ik heel wat mee. Leuke dingen, hectische dingen en helaas ook de nodige heftige dingen. Geen dag is hetzelfde. En dan heb ik het nog niet over de shiften die je moet doen. Ondanks dat deze baan pittig is, geeft het me zoveel voldoening. Ik zou niets anders willen. Om ’s avonds te kunnen slapen na een lange dag werken, kan ik met RESCUE® Nacht Spray normaal in slaap vallen. – Tina (45 jaar)

Meer ervaringen lezen »