RESCUE Pets
Ontspant en
stelt gerust

RESCUE Pets voor huisdieren

Mag jouw hond mee op vakantie maar vindt hij de reis niet prettig? Moet je kat naar de dierenarts of heb je een wedstrijd met je paard voor de boeg? Hangt er een onweer of vuurwerk in de lucht? Vertrouw dan op Bach RESCUE® Pets, het ontspant en stelt gerust!

Ook bij vlooien- of insectenbeten biedt RESCUE® Pets een oplossing. Breng dan RESCUE® Cream aan op en rond de beet.

Bach RESCUE® Pets is verkrijgbaar in druppels en spray, alcoholvrij en valt niet onder de als doping geregistreerde middelen.

Wat is Bach RESCUE® Pets?

RESCUE® Pets is een mengeling van vijf Originele Bach bloesems (Cherry Plum, Clematis, Impatiens, Rock Rose en Star of Bethlehem) en het werk van Dr. Edward Bach. Hij was een gerenommeerde Engelse homeopaat en bacterioloog die ervan overtuigd was dat de geestelijke toestand een belangrijke rol speelt in het welzijn van zowel mens als dier.

Volg Bach Rescue® ook op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van interessante wist-je-datjes, artikels, info, …

RESCUE® momentjes van anderen

We hadden onze Rottweiler pup net een paar maanden, toen hij voor het eerst te maken kreeg met nieuwjaar en vuurwerk. Elke keer schrok hij van de harde knallen. Onze lieve dappere vriend kroop steeds verder weg onder de zetel. Het was duidelijk dat hij niet begreep waar dat lawaai allemaal vandaan kwam. En hoe hij daarmee moest omgaan. Onze buurvrouw had toevallig RESCUE® Pets druppels in huis en adviseerde ons om die voor onze pup te gebruiken. We zijn meteen begonnen met de druppels en ’s avonds ging het al een stuk beter! – Frida (36 jaar)

Meer ervaringen lezen »