Bach RESCUE Plus

met vitamine B5* en B12

*Draagt bij tot normale
mentale prestaties

Rijexamen?
Gebruik Bach RESCUE

Je bent druk bezig met je rijlessen. Al die lessen zijn nog veilig met een instructeur dicht in de buurt. Hij of zij kan ingrijpen mocht het nodig zijn. Je kunt je al helemaal voorstellen dat je eindelijk je rijbewijs haalt en er zelf op uit kunt gaan. Zonder dat  je ouders of vrienden, grote broer of zus je hoeven te brengen. En dan komt het moment van het rijexamen voor de auto, scooter of de motor. Tof!

Dat zijn echter wel RESCUE® momenten waarbij je emoties je aandacht vragen. Emoties en gedachten zijn een wezenlijk onderdeel van jou als persoon. Factoren van buitenaf kunnen echter invloed hebben op deze emoties. Factoren zoals die RESCUE® momenten. Voor die momenten is er Bach RESCUE®.

Volg Bach Rescue® ook op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van interessante wist-je-datjes, artikels, info, …

RESCUE® momentjes van anderen

Pas als je je rijbewijs hebt, leer je echt rijden. Dat is wat ze zeggen toch? Na het behalen van mijn rijbewijs vond ik het eigenlijk best gek om alleen in de auto te zitten. Geen instructeur meer die nog even met je meekijkt in de spiegel, die een extra rempedaal bezit en je kan kalmeren als je zelf even het overzicht kwijt bent. Ik merkte dat ik het rijden uit de weg ging, omdat ik het confronterend vond om helemaal alleen te rijden. Ik kreeg de tip van een vriend om Bach RESCUE® te gebruiken voor die momenten alleen in de auto. Dat wilde ik wel proberen. En hoewel het nog steeds wennen was, vertrouwde ik op de druppels van Bach. Nu ben ik een paar maanden verder en al helemaal gewend aan het rijden en ligt de Bach RESCUE® in mijn handschoenvakje, zonder dat ik hem nodig heb! – Chantal (21 jaar)

Meer ervaringen lezen »