Bach RESCUE Plus

met vitamine B5* en B12

*Draagt bij tot normale
mentale prestaties

Sollicitatie?
Gebruik Bach RESCUE

U bent al langer op zoek naar een leuke job en eindelijk heeft u hem gevonden. Uiteraard wilt u een goede indruk maken. Maar de concurrentie is best groot, u bent niet de enige die zichzelf geschikt vindt voor die baan. Sterker nog, u ziet steeds meer dingen waardoor u aan uzelf gaat twijfelen. Chaos in uw hoofd! 

Typisch een RESCUE® momentje waarbij uw emoties uw aandacht vragen. Emoties en gedachten zijn een wezenlijk onderdeel van u als persoon. Factoren van buitenaf kunnen echter invloed hebben op deze emoties. Factoren zoals die RESCUE® momenten. Voor die momenten is er Bach RESCUE®. Vertrouw op RESCUE® en haal het beste uit uzelf!

RESCUE® momentjes van anderen

De eerste werkdag bij nieuwe werkgever, dat was voor mij echt een moment dat ik veel aan RESCUE® heb gehad. Ik kreeg zoveel informatie dat het niet meer in mijn hoofd paste, HELP!! Gelukkig was ik goed voorbereid en had ik RESCUE® Spray in mijn tas. De Spray heb ik meerdere keren die dag even op mijn tong gedaan. Ook de dagen erna nog. En nu heb ik niet meer nodig voor op mijn werk. Wel heb ik het nog steeds standaard in mijn handtas zitten. Je weet maar nooit!

Meer ervaringen lezen »